FRAMTID

Tro på framtiden.
Hopp för framtiden.
Kärlek till frantiden.

"Åh! Tänk att lilla jag ska få ett liv! Att jag ska flytta här ifrån på riktigt! Å jag som trodde att det bara var ett skämt!"

Ja vad ska man säga förutom att det är 6 veckor till friheten.. och vad häder då? Jo jag kan bara säga grattis världen här kommer jag och jag ska älska dig vart jag än är på din runda kropp, för jag är fri.
Fråga mig vad jag ska bli när jag blir stor.. "eh, vad ska du bli när du blir stor?"
ÅH jo jag ska bli en livsnjutande världsmedborgare!
/A

•••

I ett samtal om samhället och tristessen
M: Här går vi och klagar på samhällskunskapen..
A: Och där sitter hon på ett ockuperat hustak och klagar på samhället.
H: Åhh.. jag vill ha en stripp-stång!
Jag har gjort bilden men jag är sjuuukt avundsjuk på http://johannaschneider.blogg.se/ liv!

MY LIFE IS SHIT BUT I`M FUNKY.
Min ekonomi rasar samman! Jag hinner inte med att göra allt som borde göras, Men FUCK IT! nu äre fest!

på onsdag på onsdag på onsdag

Ok okokok ok på onsdag avgörs den stora frågan om jag klarar körkortet eller inte. Uppskrivningen blev godkänd så nu är det (förhoppningsvis) bara det lätta kvar. Sen om jag klarar körningen är jag ju fri! Och det är ju för i helvete den sista musikalshowen på söndag också!! Resten av skolan är ju kvar men psykiskt är jag fri. Då har jag ju allt kul att fokusera på..  Musikalfest! Erminas live! Balen! STUDENTEN! FRIHET!

//AZzzz..

Klockan är 23.27, alla andra i huset sover, vi borde också sova efter som båda kämpar med att hålla ögonen öppna men ist sitter vi här i sängen med en var sin dator i knät och äter mandelmassa direkt ur förpakningen.. och mitt i tystnaden hör man ett mumlande "fucking" från Martin när han dör i robot unicorn attack.

// Anna & M.

RSS 2.0