Dagens outfitMin är dock vit men lika härlig ändå :) förstår att man vill ha på sig morgonrock hela dagarna, såå skönt <3
//H.


Seeexy

Tre dars smink. 6h sömn i princip varje natt. 4 ton plugg och en bultande huvudvärk. Men jag är glad.

//H.

Kylan har kommit tillbaks.

I fredags åkte anna på bergavning, Jag och helena åkte spark.


Ja så är det att bo i en håla så får man ta de man har... Inte tunnelbana, buss eller buss. Bor man på toppen av ett berg så får man ta spark när man ska någonstans. Vi skulle hem till en kompis Kalle, för att se på film med han Amanda och Linnea. Tog ett tag innan vi kom iväg eftersom att helena trodde att hon skulle förblöda för att jag bitit hon i fingret. Typiskt helena att överdriva allt.

Det var min idè med googles, vilket var ganska skönt med tanke på att det var så kallt. /Mirro.

 


KONTRAKT

Här med lovar och svär jag att sluta inhalera giftig cancer bildande rök i mina oskylldiga lungor... med undantag från fester och fotosessions.

Underteknat:  Annatristesse.

Jag har glömt hur man klarar sig själv... fuckfaces har umgåtts 24.7 med undantag från helena i helgen och toalett besök. Så nu inser jag att även de små sakerna blir så sjuuuuuuuuukt mycket tråkigare när man är ensam, att laga mat, äta, borsta tänderna, sitta och vänta på att något ska hända fast man mycket väl vet att det inte kommer göra det och framför allt att sova.
Så nu ligger jag här, äter nougat kräm direkt ur burken, lyssnar på Devendra Banhart och drömmer om ett kaotiskt kollektiv där det alltid är fucket up av folk som skrattar, skriker leker och bråkar.


Jag tog kortet från vår kära karin, tyckte att den ilustrerade perfect min ensamhet just nu.

//A.kids in the mirror
Pasta

Till Martin - Pastan från Peace and Love var asgod ;)
 (och jo, det var fullkorn)
//H.


Förlåt Helena, men du vill ju att vi ska gå upp i vikt.

  • Bönor
  • Nougat kräm
  • Mandelmassa
  • Kardemumma bull-bollar
  • Grädde
  • Chips
  • Paprika
//A & M

Break into school late at night

Helena klarade av dagens uppgift: sno toapapper från skolan ;)

// H, A, M.

Nyår!!

Minnen från nyår!!Alla bilderna är tagna av vår vän karin :)
//H,A,M.


vaken

Är såå sjukt trött! Har till och med ont i ögonen av trötthet :P
Ska snart gå till skolan hade jaf tänkt, vi börjar ju 13.15 idag - så sköönt :)
Anledningen till att både jag och Anna sov så dåligt var för att det var så sjukt varmt inne i hennes rumm men ingen orkade öppna dörren eller vrida ner elementet -och martin som snarkade :P
Typiskt att sånt här händer när man har sovmorgon och allt :P
Tänkte ta och lägga upp bilderna från nyår oxå :)

//H.

Inflyttning hos Anna

Nu har jag vi flyttat in hos Anna för denna vecka :) Äntligen är vi alla tillsammans efter martins Örebro helg :P
Vi har ätit middag, fixat headern (äntligen!), gömmt chokladen för martin och hans bulimi :P Sen hängde martin upp sina blöta kalsonger på elementet, men han tyckte att det såg så tomt ut så han kastade upp annas behå på gardinstången - till grannarnas stora glädje ;)
Martin, den enda wannabee vegetarianen, stekte kött till Anna och Helena, eftersom att ingen annan orkade :P
Anna sov och hade feber, Helena lyssnade på Lady gaga ;) mjaoou..
Bakis

Är det såhär man ser ut efter två dars festande och mkt lite sömn??
Svar ja!


Ha re! (krishna ;)) //H.

Wasa??

Nu sitter vi här, Anna och jag (Helena), efter en utekväll på Moras enda uteställe - Wasa :P
Vi firade mig som fyller 19 :) precis idag faktiskt :). Man kan väll säga att det  var dött i början, de var väll typ 20 pers där (sorgligt), men sen ringde vi dit våra vänner och en timme (!) senare så började folk faktiskt strömma in.
Vi dansade, pratade med folk, skakade av oss folk som för gäves följde efter en :P och snurrade runt strippstången till min låt Poker face ;)

Ha en bra natt :* //H.

cp h. är full och dryg

jävla fyllo fan! sov! vi har filmat en film som ska läggas upp (senare) när helena är full och försöker förkklara hur töntiga alla i mora är som åker hem och sover vid 3... jag håller med men fan, don't drink and whine! hon kan aldrig va tyst

//a

öööööööööööhhhh..

Öööööööööööööööhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.. allt snurrar....

// h

Fest?

Idag är det fest.
Imorrn är det fest.
Och på söndag firar vi Helena.

Och Martin är i Örebro. Det var ett sorgligt avsked idag i skolan. Han ska bara vara borta under helgen och på måndag ska båda bo hos mig i en vecka men ändå var det som att han skulle utomlands två veckor.
Aja vi har klarat oss utan varandra innan så fuckfaces lär fixa det i tre dagar utan varandra i alla fall.
 
Helena och jag får dricka så vi glömmer att han inte är här, haha. Tänkte göra en klipp-docka, om skrivaren funkar och ha för att skapa illusionen att han är med.// A

90-tal's hitts och yoga

Nu sitter vi här efter en mysigt rolig kväll tillsammans med vänner, lyssnandes på Aqua, haha ;P. Iaf så började med att Helena, Amanda och Linnea okuperade mitt (Annas) rum när jag och Martin va och simmade. Men jag fick en trevlig överraskning när Amanda städat och Helena lagade mat! När den var klar KASSTADE vi oss i den för att hinna till yogan ;). Den jävla yogan hade inte börjat än så vi gick hem igen som fem besvikna barn. Vi åt klart maten som vi inte fått i oss och lyssnade på Martin Svensson "Du är så, yeah yeah wow wow" och srattade. Sen började vi yoga själva i stället, ihop trängda i mitt lilla rum. Efter det satt vi och lyssnade på Linneas livs historia. Och nu sitter jag här med Helena som bestämde att hon skulle sova här.. hon ligger och fiser ;P

P.s. Helena står för alla smileysar D.s.


// A & H

NÄEJ.

Mitt nya shema SUGER!

//Mirro.

Nu är det krig!

Nu är det krig, krig mellan mumin och camboysarna. Vi ägnade nästan en och en halv timme till att klä på oss comboykläder för att sedan ha ett stormande comboykrig i karins kök, Helena fick inta rollen som värdshusvärdinna/glädjeflicka och Karin som sheriff. Medans Anna och jag blev onskefulla rånare. Men ack, när väl leken var igång så lekte karin och helana så otrloigt dåligt. Rosalinda kissie (Helena) och Mr sheriff blev plötsligt odödliga, jag och Anna protesterade tvärt och då var det stora bråket igång. Vi påstod att dom inte visste hur man leker på riktigt, och dom ville heldre leka mumin? Näe nu är det nog,INGEN kan stoppa El Maco och Dandy the cowboy.Ingen stoppar oss!


/Martin och Anna

Nyår!

Ok, nu ska uppdateringarna börja!
Har varit lte segt såhär i början eftersom att vi känner oss opeppade på att skriva när desigen e så ful.. men nu tar vi nya tag! Här kommer man alltså att få läsa om tre artonåringars vardag sista året på gymnasiet med estetisk inriktning och allt vad vi kommer på för olika upptåg. Förtsa bilden på oss kommer här nere, och ja, vi e part baby! ;)

/Helena the amazon.

RSS 2.0