Jag lever.

Hej!
Ja, jag lever, men knappt just idag - har så sjuukt mkt att göra. Imorrn drar vårt fotoprojekt igång som kommer vara i en dryg vecka och avslutas med en utställning. Temat är skräck och vi har bara hållt på med analogt så det innebär oxå att jag kommer att få ge upp mitt liv för att stå i labbet igen..Kuuul.. Också härligt att skolan laggt det här passande till höstlovet så att vi blir den enda klassen på skolan som inte får höstlov. Vi får cp-mkt att göra iställlet. Nice.
Men allt är faktiskt inte hemskt här. Det är faktiskt rätt nice. Väldigt mkt mer nice än Mora, men inte lika nice utan fuckfaces. Aja, dom kommer och hälsar på så där vartannat decenium och jag gör väll likadant. Men det kunde varit oftare. Har fotat och blivit fotat en hel del, jobbar lixom 50% som fotograf och 50% som modell. Det ÄR faktiskt kul. Men lite mkt ibland.. Och så är det fzt varje helg, Typ. Sen måste jag typ handla, städa, tvätta, träna, duscha och vara allmänt duktigt vilket jag ofta skiter i så jag luktar säkert som Anna och har inga rena trosor kvar.. Men nu ska jag tvätta i alla fall. Och städa. Jag kommer nog dö. Men så ere att varaaa vuxxen viilket jag IInnttee ääärr!!!
//H.

Fuck the clock

I brist på egen kamera och ett händelserikt liv slänger jag upp några bilder på Patti Smith och Robert Mapplethorp samtidigt som jag i feber yran drömmer mig bort till någonting annat än verkligheten.
Läste förresten på DN idag att Chelsea Hotel i New York är till salu.. det är inte ofta jag önskar att jag vore cp rik men just idag gör jag det.
/anna

halloween

Funderar starkt på att klä ut mig till Jackie Arklöv.

Like stealing crack from a junkie

Dåså då va man back in the game igen! Hitta nåra Drammen bor på CouchSurfing som bjöd med mig på halloween fest och möjligtvis en ute kväll beroende om jag kommer in nånstans (eftersom åldersgränsen kul nog är 21-23???!?!). Känner verkligen att jag måste utveckla ett störe socialt nätverk här om jag ska orka jobba kvar. Får se om de är nå kul?
Teenage crime..


Försöker göra det bästa av sittuationen party like it's 1999! /A

Lord of the flies

Känner mig lite skadad på nått sätt.. lite som ungarna i Flugornas Herre typ. Psyksk stress påverkar mina tankar och jag känner mig inte som Anna liksom. Börjat avsky män bara för att de är män. Då menar jag 40+ män som inte kan ta hand om sig själva och ändå tror sig vara bättre än andra och ska liksom ta för sig av vad de vill bara för att de är just män. Börjat hata alla dessa jävla kvinnor som göder dehär männens sjuka självbilder. Står inte ut med alla djur och barn som ska va så fucking hjälplösa, naiva och godtrogna helatiden. Jag hatar mig själv för att jag får dåligt samvete av att säga upp mig från jobbet bara för att de skulle bli så ledsna. Men om jag inte redan är galen så kommer jag defeintivt bli det om jag stannar ett år här..

Skulle passat bra bland ungar som har ihjäl varandra just nu.

Hälsningar Anna

RSS 2.0